google.com, pub-6546128129065693, DIRECT, f08c47fec0942fa0
أنباء اليوم
الأحد 21 يونيو 2026 06:13 مـ 5 محرّم 1448 هـ
 أنباء اليوم
رئيس التحريرعلى الحوفي
رئيس الوزراء يلقى كلمة خلال توقيع شراكة استراتيجية بين شركتي ”ميدار” و”ماجد الفطيم” لتطوير مشروع عمرانى إيقاف قيد جديد لنادي الزمالك رئيس الوزراء يشهد مراسم توقيع شراكة استراتيجية بين ”ميدار” و”ماجد الفطيم” Right Track – SELECT توقع شراكات استراتيجية مع جوبيتر كومز للعلاقات العامة والحكومية وبيووت للحلول التكنولوجية والرقمية لإطلاق النسخة الخامسة من فعالية... وزير الصناعة ومحافظ بني سويف يتفقدان مشروعات صناعية وتنموية بمنطقة كوم أبو راضي الصناعية الداخلية: ضبط المتهمين في مقطع فيديو مشاجرة بإستخدام عصى خشبية بالبحيرة الداخلية: ضبط عدد من الرجال والسيدات لقيامهم باستغلال الاطفال في أعمال التسول الداخلية: كشف ملابسات مقطع فيديو قيام شخص بترويج المواد المخدرة بالإسكندرية رئيس الوزراء يتفقد معدلات الإنجاز بمشروع ”حدائق تلال الفسطاط” رئيس الوزراء يتفقد المبنى التاريخي للجمعية الجغرافية المصرية الداخلية: كشف ملابسات مقطع فيديو التحرش بفتاة بالدقهلية حسين الشحات يجدد عقدة مع الاهلي لمدة موسمين

فريد النقراشي يرد على تصريحات محمد صبحي”مش كل الممثلين بيخدوا المبلغ ده خالص”

رد الفنان فريد النقراشي على تصريحات الفنان محمد صبحي التي تحدث خلالها عن فكرة أن المدرسين يستحقون مبالغ كبيرة نظير ما يقدمونه من علم يفيد البشرية، فيما ينل الممثلين رواتب خياليه تصل لـ50 مليون جنيه.

وكتب النقراشي عبر حسابه بموقع فيس بوك :"الكلام ده فيه مغالطات منطقية كتيرة، أولا: مش كل الممثلين بيخدوا المبلغ ده خالص، دول بالكتير 2 أو 3 في مصر كلها هما بس اللي بيخدوا الرقم ده والباقي آلاف من الممثلين أجرهم ضئيل جدا يعني على قد الحال ويمكن أقل من الحال، نقدر نسأل نقابة المهن التمثيلية اللي بتعاني عشان توفير احتياجات اعضائها وأولها العلاج".

وتابع: " ثانيا: في كل حتة في العالم في نجوم لكل مجتمع؛ مثلا في أمريكا في واحد بس اسمه (ليوناردو دي كابريو) وفيه آلاف المدرسين عشان كده أجره وصل لـ30 مليون دولار أي ما يساوي مليار ونص جنيه مش خمسين مليون بس زي ما بيقول الاستاذ محمد صبحي، ثالثا: مافيش مدرس في مصر بيعتمد على مرتبه لأنه مايأكلوش عيش حاف ولكن الاعتماد الحقيقي بيقى على الدروس الخصوصية ومجموعات السناتر إللي أصبحت مقننة وبتصاريح".

واختتم :"إذا كان فيه مشكلة في الدخل فده مالوش علاقة بالممثلين، ومش هتتحل بأننا نقلل أجور الممثلين لأن المنتج الفرد هو اللي بيدفع أجر الممثل مش الدولة يعني مالوش علاقة بمحدودي الدخل والمنتج ده لو هو عارف أن القرش اللي هيصرفه على النجم ده مش هيرجعله 10 قروش مش هيصرفه" .

https://web.facebook.com/dggxdddxx33/posts/pfbid026WEzMs82wqANQuKsrXR44QX7rHiW6XdeSdbiwMq9C3cnXe3LyCbAweewVE5dRNEvl?locale=ar_AR

google.com, pub-6546128129065693, DIRECT, f08c47fec0942fa0